ДГ 15 "Гълъбче"

Новини и събития

 
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
МОЛИМ ВИ, ВСИЧКИ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ДЕЦАТА, КОИТО СА ОТСЪСТВАЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ДВА МЕСЕЦА ТРЯБВА ДА ИМАТ НАПРАВЕНИ И З С Л Е Д В А Н И Я ЗА ЧРЕВНИ ПАРАЗИТИ И ЧРЕВНИ БАКТЕРИИ В ДЕНЯ НА ЗАВРЪЩАНЕТО СИ ПРИ НАС!


НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ !!!
    Уважаеми родители, тъй като до 14 септември децата се водят в една група, а от 15 септември те вече преминават в по-горна група,  децата Ви ще имат изчислени две месечни такси за м. септември 2021г.
    За родители, които използват  ePay/плащане през интернет/в сайта ще виждат 2 реда с начислени две такси /. Бутонът  „Плати”  ще е активен на първото начисление. След като се плати, ще се активира бутона и на второто начисление, за таксата от 15 до 30 септември 2021 г.
    Родители, които плащат  през  Easy Pay, трябва да натиснат бутона „Плати” и с генерирания код  да отидат и да платят на касите. След като системата на Easy Pay /в 00,00 часа/ отрази плащането, да натиснат отново бутона „Плащане” за генериране на следващото начисление и отново да отидат на каса на Easy Pay.
    От системата ни препоръчаха да заплащате само през еРау, защото за Easy Pay се изисква много време.
МОЛЯ, ЗАПЛАТЕТЕ СИ И ДВЕТЕ ТАКСИ ЗА М. СЕПТЕМВРИ !
 

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, ЗА СЛУЧАИТЕ, В КОИТО СЕ НАЛАГА ДА ЗАКЪСНЕЕТЕ, 
ВИ МОЛИМ, ДА НИ СЕ ОБАДИТЕ ДО 08:30 ЧАСА НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ:
 
052/802 702 
0884/98 33 25

                      Община Варна, дирекция "Образование и младежки дейности" открива телефонна линия за психологическа подкрепа на деца, ученици, родители и педагогически специалисти. Екип на Общинския център за психологическа подкрепа ще поема обажданиятаи ще предоставя емоционална подкрепа, пространство за споделяне на емоции и преживявания, и кризисна интервенция за училищната общност на Варна. Линията за връзка с подкрепящите специалисти е възможност за преодоляване на емоционалните последици от стреса в условията на принудителна социална дистанция, предизвикана от здравната обстановка в страната. Всеки работен ден, родители, деца и педагози могат да разговарят с психолозите за човешките предизвикателства, пред които са изправени, при спазване на принципите за доброволност и дискретност.

Телефон: 0882 567 038 - Цвета Стоянова - детски психолог и кариерен консултант; ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН ОТ 13.00 до 15.00 ч.

Онлайн консултации по електронната поща: Боряна Чалъкова - клиничен психолог и психотерапевт; ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН от 10.00 до 12.00 ч. на e-mail: together.withb@gmail.com ; 0887 498 047.

Марина Габровска- психотерапевт, медиатор; ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК И ЧЕТВЪРТЪК от 09.00 до 13.00 часа; e-mail: together.withm@gmail.com; 0885 911 728.

НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕФОННА ЛИНИЯ ЗА ДЕЦА 116 111 ДЕНОНОЩНО!